Velkommen til vores H-kuld

   Ibanez White Shepard Dirch x Ibanez White Shepard Gandie 

Disse to skønne sociale, arbejdsivrige sofahunde er de stolte forældre til vores H-kuld, Begge forældre er eget avl og kan hver især findes under Dirch og Zoey

Den 9.3 kom 8 hvalpe til verden, 3 drenge og 5 piger. Zoey havde haft en lidt svær graviditet og fødslen endte i kejsersnit. Men alle har det godt efterfølgende og Zoey skulle vise sig at være en super god mor og hun passer hvalpene perfekt. De har haft besøg i den første uge og fået klippe negle for første gang da de var 4 dage gammel. Vi er gået igang med Biosensorprogrammet for at styrke dem videre i livet.

Hvalpene er nu 2 uger og de er vokset godt, og de trives. De bliver stadig besøgt jævnligt, hvilket vi mærker tydeligt at de bliver vant til håndtering. De har fået øjne og prøver følge os. De er blevet dus med Biosensorprogrammet men der er også kun et par dage tilbage nu. Farmor Alpina vil meget gerne nurse om dem, men Zoey fortæller stille og roligt, at det klarer hun selv. 

Hvalpene er blevet 3 uger og de er startet på at få grød, og vi undres hver aften til vejning, at de fleste har taget mellem 90-140 g på. Det er nogle små basser. De har fået hørelse og afprøver lystigt deres stemmer. De prøver hinanden af i søskende kampe og bideri. Zoey klarer stadig rollen som mor fantastisk. De har igen fået klippet negle og vi prøver at børste lidt hver dag, så de lærer at det bliver en del af deres fremtid. Der er blevet trænet tændt støvsuger 2 gange i ugen. Første gang lagde vi mad på støvsugerhovedet og de gik fint hen og spiste det. Anden gang var det uden mad, der lokkede vi ved at kradse på støvsugerhovedet og de kom lystigt hen og begyndte at bide i det, en enkelt pige lagde sig på det og en dreng og pige rejste sig op af røret og bed i det.

I dag er de 4 uger, de har været ude og nyde det fine vejr for første gang, det var en fantastisk god oplevelse og her 3 timer sover de stadig. Vi har sat legeplads op til dem udenfor og håber det kan hjælpe dem til at opleve ting ikke er farlige. I morgen flytter de i hvalperummet, så farvel til den trygge hvalpekasse, som efterhånden også er blevet lidt trang i takt med de vokser og tager på. 

Hvalpene er nu blevet 5 uger, det har kørt bil 3 gange nu det giver ingen problemer ingen larmer eller er blevet køre syg. De har fået okseben at gnave i, det kunne de lide. De er kommet i større lokale samt adgang til stor legeplads udenfor. Her udfordre de hinanden, de leger med legetøj hængt op på stativ, bildæk på fliser, rutchebane som ligger ned, legehus, trædesten i plastic, balance cirkel med luft i, bade(æble)kar med plastik flasker som de lystigt løber efter og leger med når vi piller nogen op. De spiser udenfor nu og hygger sig. De er dygtige til at tisse og besørge udenfor. Vi har prøvet fiskestang med dem, de ryger lige det klæde vi bruger istedet for skind. De hopper stadigvæk lige i favnen på alle de gæster som kommer. Vi er begyndt at begrænse deres bideri i finger, ansigt og tæer, det er så træls for de tager ved og det gør faktisk ondt efterhånden. De får både grød og tørkost at spise, så kan de selv vælge.

Tiden er fløjet afsted de sidste 2 uger, de har prøvet en masse ting været ude af huset og elsker at kører bil. Hvalpebesøg foregår i haven og alle nyder det. De er hvalpetestet, chippet og har fået sidste gang ormekur, så nu er det snart klar til at rejse.

Hvalpene er nu 8 uger og må rejse. En blev hentet samme dag de blev 8 uger, 4 rejste dagen efter, så alle pigerne var pludselig væk, der blev tomt, men sjovt at opleve de 3 gutter uden deres søskende piger. Blå rejste torsdag og sort rejste fredag. Så blev der tomt for alvor. Kun en hvalp tilbage, som skal til Sverige, så jeg har glæden af hvalp endnu. 

Link er godt 11 uger nu, han viser fantastiske evner. Han løber ud til bilen og vil ud og køre, han går tur hver dag forskellige steder, har mødt andre hunde, katte (på afstand, han er stor og farlig så de løber deres vej) Link siger ikke noget.Han har mødt forskellige dyr, været ved stranden nogle gange, han tager det fint med biler nu men i starten reagerede han på dem, men alt skal tilvænnes. Zoey leger meget med ham og ofte opdragende leg. Farmor Alpina er sød, hun leger på hans præmisser. Han vejer snart 11 kg. Han er blevet vasket som 8 ugers og igen som 11 ugers (tvingende nødvendigt, han rullede sig i duelort)

Se elsker solsengen

Hygge i haven

Orange pige bider i tremmerne hun vil ud til de store drenge

Gå glad i bad

Link ved vandet

Link med puttebamse

Link ved osteboden i Nyborg, han fik ost og kom på deres FBside

Link leger ved onkel Diesel

Far Dirch har stået der så selvfølgelig skulle Link også stå der

Nyeste kommentarer

07.12 | 23:49

Hej Ditte jeg har skrevet til dig på messenger.

07.12 | 17:54

Hejsa Hvad koster en parring med Fender, Henriette har foreslået at hank...

30.07 | 14:13

Hej Jannie, tak for din henvendelse, du er velkommen til at...

30.07 | 08:24

Hej har i nogen tæve hvalpe til salg. Jeg har lige sagt farvel til min ga...