Velkommen til vores G-Kuld

Bailey Cooper von der Nordhelle x Giza vom Niehuser See

Giza har den 3.1.2018 fået 11 hvalpe. Hun fødte selv 5 og de sidste 6 blev forløst ved kejsersnit med stor succes. 

Den første uge er gået og vi er igang med Biosensor-programmet og alle har fået klippet negle. De myldre om os når vi kravler i kassen til dem. På grund af det store antal, har vi valgt at hjælpe Giza i starten med at fodre hvalpene, men først når de har været lagt til Giza og hun er tømt, så går vi flokken efter for at se om der er nogen som stadig kan spise lidt mere, og det er der somregel.

I den anden uge er der nogen som nu er begyndt at åbne øjnene og mange har rundet et kilo inden deres 10. dag.

Der er hvalpekøbere som kommer på besøg i denne uge og resten af hvalpenes tid hos os. Vores nære venner og familie har været med fra dag 1.

Tiden går stærkt når vi har hvalpe og der har allerede været mange besøg, hvalpene er nu 14 dage og har fået øjne og hørelse og er snart færdig med Biosensorprogrammet.

Hvalpene er nu 3 uger og begynder at få grød, det er så sjovt at se hvordan de spiser, nogen pænere end andre. De er begyndt at komme ud af kassen og hygger sig i stuen.

4 uger og de flytter ud i hvalperummet, hvor de bliver udfordret med nye ting, så som legetøj, lammeben, pottetræning, udendørslivet, udstillingsbord hvor de bliver børstet hver dag og får klippet negle en gang om ugen samt meget mere.

Nu er de 6 uger og det går rigtig stærkt nu. De kommer ud hver dag og de er dygtige til at besørge udenfor. De har prøvet mange forskellige ting og har en legeplads udenfor som de benytter flittigt, trods mørket.

7 uger nu er skal vaccineres og sundhedstjekkes, og chippes i denne uge, så en uge hvor vi holder lidt fri for kommende hvalpe ejere. Hvalpene har alle været ude og gå tur flere gange i snor er er super dygtige.

Så skete det 8 uger og afrejse dag. Vi er heldige at have dem fordel af flere omgange, dels pga vejret (snestorm) og andre årsager, så nogen har vi glæde af lidt endnu. 

Alle er kommet ud til deres respektive forældre og vi ønsker alle hjerteligt tillykke med deres ny ankomne hvalp og alle ved vi står til rådighed 24/7 alle ugens dage med support, hvis der er brug for det. Alle har fået tilbud om at blive medlem af vores FB-gruppe Kennel Ibanez, hvor vi deler alt mellem himmel og jord, omkring vores skønne hunde.

Veltilpas Giza mor

Træt og mæt

Hygger med legetøj

Leg i sne og frost

Hygge på legepladsen

Amanda 21.02.2019 15:25

Hej med jer!
Har i nogen planer om et kuld langhårede hvalpe i år? Vi er helt vilde med Fender, han er jo den smukkeste hund!
Mvh. Amanda

Lone Tifal Petersen 22.02.2019 08:47

Hej Amanda, Vi håber at parre Dicte i løbet af foråret, søster til Dirch, med Fender. Skriv e-mail for nærmere info. Redningshunde@mail.dk

Nynne 06.02.2018 10:19

Hej, smukke hunde og smukke hvalpe. Er de alle afsat eller er der nogen til salg?

Lone Tifal 06.02.2018 12:08

Hej Nynne, ja de er alle afsat, du er velkommen til at kontakte os på 2811 7867, for kommende hvalpeplaner.

Nyeste kommentarer

07.12 | 23:49

Hej Ditte jeg har skrevet til dig på messenger.

07.12 | 17:54

Hejsa Hvad koster en parring med Fender, Henriette har foreslået at hank...

30.07 | 14:13

Hej Jannie, tak for din henvendelse, du er velkommen til at...

30.07 | 08:24

Hej har i nogen tæve hvalpe til salg. Jeg har lige sagt farvel til min ga...