Ibanez White Shepard

Send os en hilsen, eller har i spørgsmål eller kommentarer er i velkommen til at skrive til os.

Skrevet af Mariann&Poul Henning Esbensen, d. 14-08-2007

Kære Lone og Anders.Så kom endelig søndagen vi skulle hente vores hvalp Anthony vi var spændte men allerede den første dag hjemme faldt den hurtigt til den sov igennem den allerførste nat og gør det stadigvæk den er meget lærenem og meget kærlig den kan også med katten som også tog godt imod den.Vi glæder os til at vise jer den om en måned samtidig tak for jeres måde at være på. Mange hilsener Mariann &Poul Henning og Anthony

E-mail:

@privat.dk

haasen

Skrevet af Vibeke Laulund, d. 12-08-2007

Har snuset lidt rundt på jeres side, dejlige hunde og hvalpe i har...træner mine hunde, og havde håbet Aslan ville være klar til prøve, men det må vente lidt inu. Håber alle jeres hvalpe får dejlige nye hjem.

Potedask fra Egeborg

E-mail:

Hjemmeside:

@dlgtele.dk

egeborg

Skrevet af Helene og co., d. 09-08-2007

Hej lone og Anders
Så fik vi alligevel en hvalp og vi glæder os helt vildt til at hente ham på søndag. i har set hjemmesiden nu og nu kan vi næsten ikke vente. ses

Helene og co.

E-mail:

@pc.dk

h.andersen

Skrevet af Poul Andersen, d. 23-06-2007

Kære Lone og Anders
Hermed en stor tillykke med de nye hvalpe,Der bliver noget at se til.Synd at jeg har Nicky og han er ok endnu, ellers ville jeg være aftager af en af hvalpene.Men vi får se hvad fremtiden byder .I øjeblikket går det stærkt på jobbet.Håber snart vi ses.

Mange hilsener fra Pia Poul og Nicky.

E-mail:

piapoul

@andersen.tdcadsl.dk

Skrevet af Charlotte, d. 11-06-2007

Hejsa.
Stort tillykke med det flotte udstillings resultat. Super godt gået!
Håber alt er vel på Fyn. Jeg er stoppet hos Roskilde redningshunde pga. af så mange ting. Men jeg ligger ikke på den lade side, jeg er startet i Solrød beredskab. Redningshunde, i Solrød kommer nok engang til næste år, så kan vi jo lige lave en lille samtræning. Evt. i Næstved.
Pas på jer selv og hils omkring jer.
Knus fra
Charlotte

E-mail:

Hjemmeside:

@post.cybercity.dk

charlotteriber

Skrevet af Poul Andersen, d. 24-03-2007

Hej Nyborg!
Tak for en god trænings-lørdag i dag d.24-3-07 i ruinerne i Odense.
Har fået mange gode billeder. Tjek Nickys hjemmeside.
Ses.
Hilsen Poul

E-mail:

piapoul

@andersen.tdcadsl.dk

Skrevet af Helene , d. 30-01-2007

Hej med Jer

Hvor er det bare nogle utrolig dejlige hunde I har. Det er en fornøjelse at se dem i aktion. Super dejligt at se hvor meget de elsker deres arbejde som redningshunde.

Mange hilsener
Helene

E-mail:

info

@dyrenessos.dk

Skrevet af Poul Andersen, d. 01-01-2007

Kære Lone,Anders og og alle redningshundene med fører og familie i Nyborg. I ønskes et rigtigt godt NYTÅR af Nicky og Poul (Roskilde Brandvæsens Redningshunde)Vi blev sammenlagt her ved midnat.Gundsø er blevet strøjet, men vi glemmer det ikke helt tror jeg.
Hilsen Nicky Poul.
Frederikssund.

E-mail:

piapoul

@andersen.tdcadsl.dk

Skrevet af Poul Andersen, d. 01-01-2007

Kære Lone,Anders og og alle redningshundene med fører og familie i Nyborg. I ønskes et rigtigt godt NYTÅR af Nicky og Poul (Roskilde Brandvæsens Redningshunde)Vi blev sammenlagt her ved midnat.Gundsø er blevet strøjet, men vi glemmer det ikke helt tror jeg.
Hilsen Nicky Poul.
Frederikssund.

E-mail:

piapoul

@andersen.tdcadsl.dk

Skrevet af Charlotte, d. 31-12-2006

Hejsa Lone og Anders.
I ønskes et rigtigt godt nytår. Håber vi kommer til, at træne meget mere sammen i år 2007.
Her er liv og glade dage, Dina er nedkommet med 11 små skønne hvalpe, de er sanrt 4 uger gamle og de er bare så skønne. Så hvis i hører om nogen som mangler en lille uldtot, så bare sig til.
Kan i nu hilse alle de skønne mennesker i Nyborg beredskab og ønske dem alle et godt nytår.
Knus Charlotte og co.

Skrevet af Bente, d. 30-12-2006

Hej Anders & Lone
Tak for den støtte og opbakning I har givet mig i året, der snart er gået. I er med til at gøre tingene lidt nemmere....Ozzy og jeg nyder at træne sammen med jer og ser frem til et år mere.
Stort knus
Bente

Skrevet af Camilla, d. 16-12-2006

Kikade runt på de härliga hundar och passar samtidigt på att önska er EN GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

Skrevet af Poul Andersen, d. 29-11-2006

Kære Anders-Lone og jer alle sammen med Redningshunde i Nyborg.
Tak for en rigtig god lørdag i sommer sammen med jer til træningen på bondegården hvor vi trænede blandt heste kaniner og høns????.
Det er alle tider hjemmeside i har fået lavet og Anderes det din hund laver på disse billeder tror jeg ikke der er mange redningshunde der kan leve op til, men det er jo heller ikke cirkusartister vi er.DET ER BARE STÆRKT ANDERS AF DIN HUND.
Her i Gundsø er der optaget en del hunde så nu er vi 18 og det er lige fra DK/ svensk gårdhunde til Amerkanske buldoger. vi er del op i begynderhunde og så os der har hunde med erfaring.
SES
Hilsen Poul og Nicky
Gundsøs redningdhunde

E-mail:

piapoul

@andersen.tdcadsl.dk

Hjemmeside:

Skrevet af Dorthe, d. 29-11-2006

Hej Lone

Jeg surfer lidt rundt på alle de dejlige hjemmesider her på nettet, det er jo fantastisk, at man kan komme rundt i Danmark på få minutter og ligge en lille hilsen i gæstebogen.

Det er en meget hyggelig og god hjemmeside du har lavet!! Du er også meget velkommen til, at besøge min lille hjemmeside!!

Mit liv har ikke altid været en dans på røde roser uden torne, for øjne kan smile, munden kan le, men smerten i hjertet kan ingen se!! Og nu har jeg taget facade masken af efter alle de år.

For livet er en lang rute, man rejser på, der er store og små bakker, som man skal over, det er hårdt, men man ved, at man kommer over, på et tidspunkt, hvis man bare kæmper for det!!

Derfor skal du husk at leve livet, mens du har det og være glad for det du har i nuet. Pludselig kan det hele være over, og så er der ingen fortrydelsesret.

Smil til verden og den smiler til dig. Et smil er et tegn på glæde. Et smil kan være en trøst. Et smil kan gøre ondt. Et smil kan være dejligt. Et smil kan være fyldt af kærlighed. Et smil kan være tegn på venskab. Et smil er bare alt. Forsat held & lykke i livet.

Du ønskes hermed en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår af Dorthe Nielsen.


Skrevet af Ulla Nielsen, d. 27-11-2006

Hej med jer.. Tak for hilsnen i vores gæstebog. Flotte hvide schæfere i har!.. Det der redningstræning lyder spændende.. he he.. Vi bor i Aunslev ved Nyborg, og det kunne skam da godt være det lige var noget for os.. hvor henne og hvad tid?

E-mail:

@get2net.dk

ulla.jenserik

Hej ;Det er mig, der sætter griller i hoved af mor

Vov-vov, det var alle tiders

Håber vi får overtalt Niels til, at jeg kan blibve boende!

Nyeste kommentarer

07.12 | 23:49

Hej Ditte jeg har skrevet til dig på messenger.

07.12 | 17:54

Hejsa Hvad koster en parring med Fender, Henriette har foreslået at hank...

30.07 | 14:13

Hej Jannie, tak for din henvendelse, du er velkommen til at...

30.07 | 08:24

Hej har i nogen tæve hvalpe til salg. Jeg har lige sagt farvel til min ga...