Præstationer fra "vores" hunde

MTM Fender Fountaine

Fender bestod som den første hvide han i Danmark og Norden en IPO1 i 2014 og IPO2 i 2016

Ibanez White Shepard Blur Buniq

Buniq, er helt enestående, hun har i løbet af 7 mdr i 2016 i en alder af 4 år, bestået en IPO 1, 2 og 3, samt bestået en PH (Kåring i Politihundeforening) og PHP (Patruljeklasse i Politihundeforening) det er helt unikt at en tæve opnår disse resultater og hun er den eneste i Danmark og Norden som har disse resultater. 

Ibanez White Shepard Alpina

Alpina er en gæv tøs, hun har bestået flere prøver i brugshunderegi, hun bestod en UHP (Udholdenhedsprøve 20 km løb ved siden af en cykel) i 2015, hvilket er sjældent for vores race.

I 2015 bestod hun yderligere en FPR1 (sporprøven i IPO1)

Hun blev Danmarks Mester i BPB (Begynder B) i 2017

Ibanez White Shepard Dirch

Dirch er en fantastisk hund at arbejde med, han har så meget energi at give af og det er en fornøjelse at træne med ham.

Dirch blev i 2018 Danmarks Mester i BPB (Begynder B)

Vi satser på en IGP1 inden for et år

Ibanez White Shepard Emilio

Gandalf bliver han kaldt. Gandalf er også meget speciel inden for vores race, han er nemlig den første HSH som har bestået NW1 (Nosework1), inden for DKK i 2019, det vil sige han kan søge beholder og køretøj og går kun efter duft, intet andet. Vi håber og tror at Gandalf og Lise (ejer) bliver endnu dygtigere i den kommende tid. 

Ibanez White Shepard Eika

Eika er en skøn tæve som i 2017 blev uddannet læsehund, det vil sige hun ligger sammen med børn som har udfordringer med at læse, hun giver dem ro, tryghed og skaber tillid til barnet. Det kan øge barnets motivation for at læse. 

Eika træner til dagligt også Nosework, hvilket hun er rigtig dygtig til. I øjeblikket er hun dog på barsel, da hun venter hvalpe. Det i sig selv er en kæmpe begivenhed. Tænk alle de små nye læsehunde som vil se dagens lys.

Ibanez White Shepard Filla

Filla er en skøn pige som gerne vil arbejde, og det hun og hendes mor laver til daglig er meget specielt, de træner schweiss-spor til konkurrencebrug.

Filla har i år 2019 bestået og fået 1. præmie i 400 m/3t i DKK, det vil sige et spor på 400 m som er 3 timer gammelt. Filla er os bekendt den eneste HSH som har bestået denne prøve.

Ibanez White Shepard Falco

Falco er en dreng med krummer i. Hans mor Vibeke har brugt meget tid på at finde frem til det som han bedst kan lide at lave og det bedste han ved, er at spurte afsted. Det har han bevist i dag den 27.8.2019 på Midtjysk Greyhound Stadion.

En sentation som bliver svær at slå

Falco blev Europa Mester i sit allerførste løb, et løb på 303 m som blev løbet på 24,91 sek, dette er ikke set før inden for vores race. 

Vi regner med at Falco og Vibeke fortsætter lidt endnu, som Vibeke selv siger, sålænge Falco synes det er sjovt så fortsætter vi. 

Mange af de andre Ibanezér

Mange af "vores" hunde bliver i hverdagen aktiveret på en eller anden måde, fx lydighed, nosework, showtræning, svømning, dogparkour, hyrdning, agillity, spor mm. Det er dejligt at opleve den interesse der er blevet for at foretage sig noget med sin allerbedste ven. Folk skal vide, at vi er stolte af hver og en, som vi har solgt hvalpe til også selvom man ikke træner 24/7, det at opdrage en hund til at være omgængelig og at kunne tage den med overalt, det er også træning, det betyder ligeså meget som al anden form for træning. 

Nyeste kommentarer

07.12 | 23:49

Hej Ditte jeg har skrevet til dig på messenger.

07.12 | 17:54

Hejsa Hvad koster en parring med Fender, Henriette har foreslået at hank...

30.07 | 14:13

Hej Jannie, tak for din henvendelse, du er velkommen til at...

30.07 | 08:24

Hej har i nogen tæve hvalpe til salg. Jeg har lige sagt farvel til min ga...