MTM Fender Fountaine

                                              17.03.2008 - 11.02.2021

Fender evig glad sådan som vi vil huske ham

Fender var alles øjesten, hans blide væsen, smukke ydre og tro på en træningsbane er nok det han huskes mest for. Hans gener er gået videre i forskellige lande. Fender blev døv og halvblinde på sine gamle dage, han bagpart gav efter når han blev puffet lidt til af de andre i flokken, så det var vores beslutning at sige farvel mens der stadig var lidt værdighed for ham. Hans plads i flokken som leder blev aldrig nogen sinde truet, de andre behandlede ham med stor respekt. En dreng vi kun kan være stolte af at have haft hos os. Han vi gå over i historien som første HSH med IPO II, kun overgået af hans niece med IPO III. Godt vi har de gode minder og billeder at trøste os ved.Vi håber der stadigvæk vil komme små Fender hvalpe i mange år endnu.  Længe leve Fenders minde. 

| Svar

Nyeste kommentarer

07.12 | 23:49

Hej Ditte jeg har skrevet til dig på messenger.

07.12 | 17:54

Hejsa
Hvad koster en parring med Fender, Henriette har foreslået at hankønnet være et godt Mats til Sasha( made to measure Ofelia)

30.07 | 14:13

Hej Jannie, tak for din henvendelse, du er velkommen til at kontakte os på 28117867, hilsen Kennel Ibanez

30.07 | 08:24

Hej har i nogen tæve hvalpe til salg. Jeg har lige sagt farvel til min gamle Bulgariske hyrde/vagt hund, og søger ny hvalp