Velkommen til vores E-kuld

  Giza vom Niehuser See x Baron de Chile Sky Wolves

Giza vom Niehuser See
Baron de Chile Sky Wolves

Den 20. marts 2016 kom 9 dejlige hvalpe til verden, 4 drenge og 5 piger. Giza´s første kuld så vi har været meget spændte på, hvordan det ville forløbe. Fødslen foregik naturligt og ukompliceret. Giza har været en super skøn og omsorgsfuld mor for sine hvalpe.

Da hvalpene var 3 til 16 dage gammel var de igennem Bio Sensor programmet, det var de super dygtige til. De fik øjne og hørelse i 2. og 3 uge. 

Fra 3 til 4 uge blev de præsenteret for "grød", hvalpeflager fra Happydog, et super godt produkt til opstart af "fast" føde. Efterfølgende gik de hurtigt over til almindelig hvalpefoder.

De har en gang om ugen fået klippet klør og er blevet børste hver dag, ikke fordi de trængte, men for tilvænning. Ligeledes blev de stillet på udstillingsbordet for også at blive tryg ved dette.

Gennem hele perioden har de haft besøg af folk i alle aldre for at blive vandt til håndtering i andres hænder.

De har været ude at køre bil, de har været i byen og på den lokale campingplads, ved havnen, ude at gå spor 2 gange, trænet fiskestang og de har haft adgang til hele huset, hvor de har boltret sig lystigt.

Disse skønne rejste til deres dejlige familier den 15. og 16. maj. Der er 2 hvalpe som skal hhv til Sverige (når den er 15 uger) og en til Island (når den er ca 7 mdr)

Vi ønsker jer alle tillykke med de skønne små bamser og håber i får mange dejlige stunder sammen med jeres nye familiemedlem.

Tellus er rejst til Sverige og det går ham rigtig godt, han har allerede været på udstilling.

Enzo og Maria har også været på udstilling og klarede sig super godt.

 

Spisetid i kassen
Glad og mod på livet
Giza en super glad og dejlig mor
Så er der hygge i stuen
Lammesider det er lige sagen
Leg med bolde
Så er vi på køretur
Prøver lige at få lidt skygge
Nyborg Havn og en masse som ville snakke med de små
Et lille kys af mor

| Svar

Nyeste kommentarer

07.12 | 23:49

Hej Ditte jeg har skrevet til dig på messenger.

07.12 | 17:54

Hejsa
Hvad koster en parring med Fender, Henriette har foreslået at hankønnet være et godt Mats til Sasha( made to measure Ofelia)

30.07 | 14:13

Hej Jannie, tak for din henvendelse, du er velkommen til at kontakte os på 28117867, hilsen Kennel Ibanez

30.07 | 08:24

Hej har i nogen tæve hvalpe til salg. Jeg har lige sagt farvel til min gamle Bulgariske hyrde/vagt hund, og søger ny hvalp